ideeen genererenwat is creatief denkenwat betekent creatiefcursus creatief denkenworkshop creatief denkencreatief denken betekeniscreatief denken cursusopleiding creatief denkencreatief denken workshopcreatief denken voorbeeldencreatief denken opleiding

Op zoek naar workshop leiden creatief?


workshop leiden creatief
 
Cursussen, Zomeracademie, Workshops, Wedstrijd Jeroen Spijker, beeldhouwer.
Informeer voor een arrangement, denk hierbij aan een bezoek aan de nieuwe Egypte afdeling van het Rijksmuseum van Oudheden of het museum van volkenkunde in Leiden in de ochtend, een boetseer workshop in de middag, een borrel en diner in een middeleeuwse kelder.
Leverancier Creatieve Materialen LTC Leiden.
gipsgieten, gipsverband en creatief beton. grimeren / schminken. hulpmaterialen tbv papier karton. kaarsen zeep maken. Boetseermaterialen en toebehoren. pitriet, raffia, touw macramegarens. Speksteen en Sculpture Block. textielverf, stiften verharder. Barentzstraat 11-13 2315 TZ LEIDEN 071 5 22 36 63 info@ltcleiden.nl.
Creatieve Workshops voor uw bedrijfsfeest en personeelsfeest.
Tijdens de workshop zal iedereen leren leiden en volgen. De workshop is geschikt voor het opbouwen van meer vertrouwen naar elkaar toe wat natuurlijk belangrijk is. De meeste mensen beschikken tegenwoordig over een digitale camera maar weten niet hoe deze werkt en wat voor functies hier allemaal op zitten.
Groepsworkshop Beeldhouwen Simone van Olst.
Thuis Op Straat. Samen creatief aan de slag. Een beeldhouwworkshop is een perfecte manier om je collega's, familie of vrienden eens op een heel andere manier te leren kennen. Bedrijfs workhops kunnen zowel op locatie gegeven worden als in het atelier in Leiden. Denkt u aan een investering vanaf 25 euro per deelnemer voor een workshop bij ons in het atelier van maximaal 25, uur.
Creatieve workshops maX Music.
Musical In 1 Dag. Song Clip Workshop. In één dag een song of rap schrijven, opnemen met professionele apparatuur en ook nog een videoclip erbij? Dat kan toch nooit? Song Clip In 1 Dag. We doen hilarische theateroefeningen met uw groep die zullen leiden tot verhoogde creativiteit, durf en concentratie. /sites/default/files/2017-01/Videobanner%20Improvisatie%20Theater.mp4, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Improvisatie_Theater.ogv, /sites/default/files/2017-01/Videobanner_Improvisatie_Theater.webm. Samen creatief bezig zijn met bijvoorbeeld muziek of theater is een originele en effectieve vorm van teambuilding.
Volksuniversiteit Leiderdorp.
Lezingenserie Leonardo da Vinci. Ontspannen en Bewegen. Nederlands met gebaren. Lezing en excursie. Lezing en rondleiding. Lezing en uitvoering. Rondleiding en workshop. Verdiepend Museum Bezoek. Diverse locaties in de regio. Evangelisch-Luthers Wees en Oudeliedenhuis. het Anatomiegebouw LUMC. Kantoor Broekbakema Architecten.
Workshop in Leiden Leidenevenementen.nl.
Creatief, inspirerend en amusant! De gezellige workshops van Leiden Evenementen zorgen steevast voor een paar uur heerlijke ontspanning. Onze workshops zijn stuk voor stuk geschikt om uw groepsuitje van dat beetje extras te voorzien en om samen met familie, vrienden of collegas weer eens wat nieuws te leren of wat anders te doen! Reserveer eens een gezellige Schildersworkshop of doe een chique Wijnproeverij in de gezellige binnenstad en combineer uw workshop met een lekkere lunch of een voortreffelijk diner.
Workshops Leiden-Actieve workshops, creatieve workshops.
Workshops in Leiden; welke workshop spreekt u het meeste aan, en past daarbij het beste bij uw gezelschap? Ervaar de kunst van het glasblazen of duelleer tegen uw collegas tijdens een workshop schermen! Wij bieden een aantal zeer leuke, interessante, leerzame en creatieve workshops en willen u graag helpen met het vinden van de beste workshop voor uw groep in Leiden.
Workshop of vrijgezellenfeest Leiden 15 tot 75 p.p.
Meer Informatie geheel vrijblijvend. Workshop slippers versieren Leiden. Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien met een persoonlijke touch. Denk dan eens aan een workshop slippers versieren.
Bedrijven/particulieren Galerie Café Leidse Lente.
Welke insteek u ook kiest, schilderen biedt een plezierige uitdaging die voor iedereen toegankelijk is. Benieuwd hoe u uw bedrijfsactiviteit of bedrijfsevenement creatief kunt verrijken? Neem contact op met de galerie 0628666318. Wij denken graag met u mee! Duur workshop 15, uur minimaal 10 personen.

Contacteer ons

genereren
workshop creatief
workshop creatief schrijven
creatief schrijven workshop
workshop rotterdam creatief
workshop leiden creatief
workshop eindhoven creatief
workshop creatief gelderland
workshop nijmegen creatief
creatief reclamebureau
creatief schrijven