ideeen genererenwat is creatief denkenwat betekent creatiefcursus creatief denkenworkshop creatief denkencreatief denken betekeniscreatief denken cursusopleiding creatief denkencreatief denken workshopcreatief denken voorbeeldencreatief denken opleiding

Resultaten voor synoniem voor creatief


synoniem voor creatief
 
Synoniemen betekent meer mogelijkheden Stravers.nl.
Wees creatief en zoek doelgericht, met een van de synoniemen in je achterhoofd naar het ultieme relatiegeschenk bij Stravers Promotions en zorg dat de unanieme betekenis van het woord waarheid wordt! 20-09-2018 Rockstar-tassen: voor ijzersterke promotie! 16-08-2018 Stravers in een nieuw jasje!
Synoniemen.net online synoniemenwoordenboek Wijvan.
KLMs zoekmachine marketing: best een zooitje Usarchy. Vanuit mijn verleden blijf ik de KLM met interesse volgen. Deze kritiek doet wel pijn denk ik voor de. De overheid kent geen klanten Binnenlands Bestuur. Mooi pleidooi tegen het klant" denken" bij de overheid.
10 tips voor meer alledaagse creativiteit.
Niet enkel kunstenaars of schrijvers zijn creatief: we kunnen ook creatief vergaderen, creatief denken, creatief werken, creatief koken, creatief tuinieren, creatief telefoneren. Het enge concept van creativiteit, dat creatief synoniem is voor anders en vernieuwend, mag weg. Onze nieuwe betekenis is dat creativiteit zich toont in alles wat je met volle overgave doet.
Speeltoestellen.
Parken Openbare ruimten. Onderwijs en zorg voor jonge kinderen. Recreatie en vrije tijd. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Spelen een woord dat synoniem is met het gevoel van vrij zijn. Een activiteit waar fantasie en creativiteit de ruimte krijgen.
Synoniemen van fantasierijk; ander woord voor fantasierijk synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: beweeglijk, dartel, fantasierijk, guitig, kalverachtig, licht, luchtig, ludiek, stoeierig, vrolijk creatief bn.: artistiek, fantasierijk, fantasievol, inventief, origineel, scheppend, vindingrijk, vruchtbaar inventief bn.: creatief, fantasierijk, ingenieus, origineel, scheppend, vernuftig, vindingrijk artistiek bn.: fantasierijk, fraai, smaakvol, stijlvol.
Arjen Lubach over synoniemen in de sport FutureMediaLab.
Ons team van onderzoekers aan de Universiteit van Tilburg ontwikkelt momenteel de techniek voor het nieuwe prototype. Een tweede team van Fontys-onderzoekers buigt zich samen met hen over de functionaliteit en het bijbehorende interface-ontwerp. Het doel is om redacties tools te kunnen bieden die hen ondersteunen in hun werk. Vandaar dat er wordt samengewerkt met redacties van Nederlandse nieuwsbedrijven. Om systemen te leren welk taalgebruik passend is bij het schrijven van voetbalverslagen worden grote hoeveelheden berichten geanalyseerd. Door de mens geschreven verslagen voeden een systeem bij het ontwikkelen van een structuur, zinsconstructies en het gebruik van synoniemen. Dat sportverslaggevers creatief zijn in het gebruik van synoniemen laat comedian en TV-presentator Arjen Lubach Zondag met Lubach zien in onderstaand filmpje.
Manusje-van-alles Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 apr 2017 om 2008. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Intellectuele competenties Competentiekaart.nlCompetentiekaart.nl.
Synoniem hiervan is; ketendenken. Definitie: Volgt relevante ontwikkelingen in de omgeving van de organisatie en benut deze kennis ten behoeve van de organisatie en/of het vakgebied. Synoniemen hiervan zijn; vindingrijkheid, innoveren, vernieuwingsgerichtheid en oplossingsgerichtheid. Definitie: Benaderen van vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken, met originele en nieuwe idee├źn en oplossingen komen, en doorbreken van gevestigde denkpatronen. Synoniemen hiervan zijn; professionaliteit en professioneel. Definitie: De mate waarin wordt beschikt over inhoudelijke vakkennis, deskundigheid en vaardigheden, benodigd om het vak adequaat uit te oefenen. Voor meer informatie over intellectuele competenties klikt u hier.
synoniem Engelse vertaling Linguee woordenboek.
are doing, and with teamwork in which people know their role and understand their place. Voor de burgers van landen als Polen is de mogelijkheid om in het buitenland een medische behandeling te onder ga a n synoniem m e t gelijke toegang tot moderne gezondheidszorg.
CREATIEF MET SYNONIEMEN elle vit b.
CREATIEF MET SYNONIEMEN. Wat creativiteit ook is, op een bepaalde manier is het een oplossing voor problemen. Ben jij creatief? Bezit je scheppingsvermogen en heb je verbeeldingskracht? Zoveel manieren kan je dus verzinnen om hetzelfde te omschrijven. Als dat niet creatief is!

Contacteer ons

niet creatief
creatief proces model
welke creatief
definitie creatief
synoniem voor creatief
creatief met woorden
ik ben creatief