ideeen genererenwat is creatief denkenwat betekent creatiefcursus creatief denkenworkshop creatief denkencreatief denken betekeniscreatief denken cursusopleiding creatief denkencreatief denken workshopcreatief denken voorbeeldencreatief denken opleiding

Resultaten voor cursus eindhoven creatief


cursus eindhoven creatief
 
Natuurcursussen De groene academie.
Aardkundig erfgoed in Nederland. Cursus van kijken naar waarnemen voorjaar 2018. Droge voeten in waterrijk Nederland. Landschap schetsen in Noord-Holland. Lezing Mobiliseren van burgerparticipatie. Lezing Omgaan met sociale honing bijen en solitaire bijen. Lezing Ontdek de fascinerende natuur van Nederland. Lezing op maat: Monumenten in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Lezing op maat: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Lezing op maat: Paddenstoelen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Lezing zelf natuur ontwikkelen in Brabant. Training Advies Vrijwilligerswerving. Training het gebruik van de batlogger. Vaardigheidscursus activerende natuureducatie. Verdiepingscursus Landschap Lezen in najaar. Wild van Nederland: Zoogdieren herkennen en inventariseren. Workshop Inventarisatie huismus. Workshop Omgaan met bezoekers. Cursussen 72 Thema-excursies 22 Workshops 14 Lezingen 14. Natuurliefhebber 68 Natuurvrijwilliger 52 Beroepskracht 2. Natuurbeleving 28 Dieren 27 Vrijwilligers 21. Determineren 20 Planten 17 Biodiversiteit 17 Landschap 16 Creatief 15 Erfgoed 13 Veiligheid 12 Omgevingseducatie 11 Fotografie 11 Ecologie 10 Beheer 10 Natuurgids 6 Duin zee 6 Paddenstoelen 5 Bomen 4 Water 4 Stadsnatuur 4 Jongeren 2 Eten uit de natuur 2 Evolutie 2 Recreatie 1.
Cursus Photoshop voor Fotografen; leer foto's' bewerken met Photoshop.
Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel.
Frankwatching Academy Al onze trainingen en online cursussen.
7 Annemarijn Opvallen op social media. Goede interactieve cursus met veel voorbeelden uit de praktijk. De docent was heel energiek en enthousiast en wist de deelnemers direct uit hun comfort zone te trekken. 10 Marleen Zwartkruis Creatief online schrijven. Interessante, praktische training waarbij volop handvaten zijn verkregen voor inzet in eigen organisatie.
Magische workshop Eindhoven Philips Stadion Events.
Home Avontuurlijk Creatief Magische workshop. Altijd al willen weten hoe de trucs nou eigenlijk in zijn werk gaan of wil je in de kroeg of op feestjes de show stelen met je eigen trucs? Maak dan kennis met de Magische Workshop, waarbij jijzelf wordt omgetoverd tot goochelaar.
Volksuniversiteit De Kempen.
Dit jaar kunt u bij ons terecht voor cursussen in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en nu ook Pools en Nederlands voor Pools-sprekenden NT2. Ontspannen door creatief bezig te zijn, dat kan met de cursussen bij Volksuniversiteit De Kempen. Bijvoorbeeld met tekenen en schilderen, keramische vormgeving of fotografie. Nieuw dit jaar zijn de cursus interieurontwerp en creatief met bloemen.
creatieve workshops De Kunstpraktijk.
aan leerllingen van de Reigerschool in Eindhoven ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan boetseerden met klei reigers met emoties! een fijne workshop mozaïek aan 23 leerlingen van de International School Eindhoven op hun nieuwe magnifieke locatie! een geweldige creatieve bedrijfsworkshop voor het voltallig personeel van BETEOR te Eindhoven, waarmee zij het jaar 2014 op feestelijke wijze afsloten.
Creatief tekstschrijven voor professionals TEKSTNET.
In de training Creatief tekstschrijven doorbreek je vastgeroeste schrijfgewoonten en ontdek je een scala aan methoden om op originele ideeën te komen. Daarnaast word je je meer bewust van je huidige schrijfstijl, probeer je andere en vergroot je registers en je repertoire.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Op elk gewenst moment beginnen met een cursus vilten van 5 avonden of een workshop van een. VILTwerk Anja van Dongen. Workshop Beeldend Dagboek. Onder begeleiding van een beeldend kunstenaar creëer je een uniek schilderij. Kunstatelier t Nerfje. In vroegere tijden was vilten een echt ambacht en was vilt een materiaal dat veel werd gebruikt. Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven. Zilver sieraad maken. NiCrea Sieraden heeft een aantal leuke workshops zilver sieraad maken. Kom een ring maken of een. Beeldje in speksteen. U gaat gegarandeerd met een zelfgemaakt speksteenbeeldje naar huis. Workshop inclusief materiaal., Creatief vlechten met wilgentenen.
Goudsmeden Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Voor de professionals zijn de cursussen ontwerpen op de computer Rhino en diverse gevorderde versieringstechnieken als zetten en filigrain interessant. Graag creatief en met uw handen bezig? Zelf sieraden maken onder begeleiding van een vakbekwame docent? Voor particulieren is de cursus goudsmeden interessant.
Home De Wiele Creatief.
Bestuur en medewerkers van De Wiele creatief. Bestuur en medewerkers van De Wiele creatief. Meld je aan voor een cursus in het voorjaar! De Wiele creatief. De Wiele creatief. Meld je aan voor een interessante cursus in het voorjaar. De Wiele creatief.

Contacteer ons

creatief dagje uit
do it creatief
creatief speelgoed
cursus eindhoven creatief
creatief met leer
creatief schilderen
creatief relatiegeschenk